joi, 9 august 2012

Vreau să vă pun o singură întrebare, care nu are decât două variante de răspuns: DA sau NU. Regurile sunt clare: nu aveti voie să minţiţi, pentru că nu este nevoie, există un singur răspuns corect, dar mai este timp să il gasitţi inăuntrul vostru, nu este nicio grabă unde este dorinţă. Aş vrea să o citiţi cu mare atenţie, pentru că răspunsul ar putea fi mult mai complicat decât pare, dar dacă îl descoperiţi, viaţa voastră va căpăta alt sens, sau, dacă îl ştiţi deja, vă mulţumesc şi mă simt mai bine.
EŞTI FERICIT?
Aş vrea ca toţi să avem un singur gând atunci când citim întrebarea, să gândim toţi la fel, măcar pentru o clipă, şi toţi să ne simţim mai fericiţi decât am fost vreodată. Dacă reuşim toţi să avem acelaşi gând, vom putea în cor să răspundem la o întrebare în faţa căreia oamenii de ştiinţă  ar fi mai încurcaţi decât în faţa Universului, ar scrie caiete întregi de improbabilităţi, când, de fapt, răspunsul se află în întrebarea de mai sus:
MÂINE VEI FI FERICIT?
Dacă şi tu ştii răspunsul, oamenii nu sunt chiar aşa pierduţi cum poate că pare! Să Îi mulţumim cu toţii că ne face fericiţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune ceea ce simti, intreaba-ma orice-ti vine in minte. Fii sincer/a, am nevoie de critici!