marți, 8 ianuarie 2013

Lansare de carte



Dragii mei, în sfârşit cartea de poveşti "Jocul de-a povestea" Alina Pietrăreanu şi Teodora Vişoiu este şi de vânzare, la doar câteva click-uri distanţă! Noi spunem că este un început cât se poate de bun şi sunt foarte mândră să mărturisesc faptul că toţi cei care şi-au făcut destul timp cât să citească această carte au rămas foarte plăcut surpinşi atât de acţiunea propriu zisă, dinamică şi intresantă cât şi de mesajul care stă în spatele fiecărei poveşti, de modul în care poveştile sunt scrise şi nu în ultimul rând de pozitivitatea şi fantezia care sperăm să propulseze această carte pe culmile succesului!
DE CE ar trebui să cumpăraţi această carte de poveşti? Am să vă ajut eu cu destule motive, spunem noi:
-"Jocul de-a povestea" cuprinde 30 de poveşti pline de farmec, de magie, de praf de stele, de călătorii pe toate planetele universului, în lumea elfilor, a spiriduşilor, a centaurilor şi centauriţelor, a prinţilor şi prinţeselor, a lumii dedincolo de curcubeu, a stelelor, a zânelor şi încă o mulţime de subiecte care mai de care mai neobişnuite, imprevizibile, care cu siguranţă vă vor scoate din rutina zilnică! Una dintre aceste poveşti o puteţi găsi chiar pe acest blog, cu 2 postări mai jos, numită "De ce se nasc cireşele"
-Fiecare poveste este presărată cu mici desene care întruchipează personaje şi scene din poveste, desenate, colorate, imaginate şi introduse de noi, precum de altfel şi coperta, pe care o puteţi vedea în imagini.
-O gură de aer proasăt într-o lume în care valorile sunt înlocuite chiar de opusurile lor, fiecare poeste este 100% ORIGINALĂ, se distanţează, poate, de zona cenuşeresei sau a fetei albe precum zăpada, întrucât ne-am dorit ca MESALE noastre să fie cu mult MAI PUTERNICE, să fie ca un strigăt disperat într-o lume aproape surdă
-Este o carte pentru toate vârstele, cu un limbaj uşor de înţeles dar presărat cu figuri de stil, astfel încât subiectele neobişnuite sunt puse într-o lumină artistică, boemă, fantastică, dar întotdeauna încercăm să le facem cât mai uşor de crezut, pentru că tot ce înseamnă poveştile noastre este magie, iar magia ne face vieţile mai frumoasecu ajutorul său este mai uşor de trăit într-o lume cu atâtea mistere, fiind pe acelaşi podium cu iubirea şi speranţa.
-Poveştile sunt testate! Sunt citite atât copiilor, cât şi de adulţi şi bătrâni,  fiecare  categorie de public fiind sincer încântată de cele simţite şi aflate!
-Ce să mai spun, pentru că ar mai fi o mulţime de spus, dar haideţi să încercaţi chiar dumneavoastră, pentru că merită şi pentru ca să arătaţi că dumneavoastră faceţi diferenţa şi daţi o şansă poveştilor fantastice, dar mai reale decât cele ce se dau a fi realitatea la televizor!

Preţul unei cărţi este de 25 Lei noi. Dacă sunteţi interesat/ă  de cumpărarea cărţii, sau pur şi simplu doriţi să ne oferiţi sugestiile dumneavoastră, o părere sau orice altceva, vă aştept cu mare drag pe adresa de email: alinuta_pietrareanu@yahoo.com, iar eu vă voi răspunde cât mai repede cu putinţă!

2 comentarii:

Spune ceea ce simti, intreaba-ma orice-ti vine in minte. Fii sincer/a, am nevoie de critici!